Voor wie bied ik dit Couples Traject aan?

Willen jullie de intimiteit in de relatie meer aandacht geven? Stroomt de sexuele energie niet meer vanzelf? Willen jullie elkaar op nieuwe manieren leren aanraken en ontdekken?

Verlangen jullie ernaar om de energie tussen jullie te laten stromen?
Willen jullie de fysieke connectie terugbrengen in de relatie? Mis je de verbinding met je partner? Of is de sex simpelweg verdwenen uit de relatie?

Dan is een Couples Traject iets voor jullie.

Tijdens dit traject gaan we samen aan de slag. Deze sessies gaan over jullie samen en over jullie individueel. Het gaat over aanraking, verbinding, connectie, grenzen, gevoel, polariteit en zoveel meer.

Vooraf hebben we een telefonisch intake gesprek. Om jullie wensen en situatie voor de sessie in kaart te brengen. Ik spreek jullie graag beiden vooraf individueel.

De sessie starten we met een gesprek: Waar staan jullie nu, wat speelt er, hoe voelen jullie je bij de huidige situatie? Ook doen we tijdens de eerste sessie al direct een of meerdere practices en gaan we aan de slag. We gaan werken met verbinding, gevoel, aanraking, emotie en energie.

Jullie leren tijdens sessies diverse practices en tools vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken:

– Bodywork
– Breathwork
– Sensualiteit
– Tantra
– Vertrouwen
– Playfulness
– Connectie
– Polariteit
– Communicatie
– Aanraking


Hoe werken die sessies?

Deze sessies worden gegeven op locatie in Den Haag en duren ongeveer 1,5u / 2u per sessie. De sessies zijn elke keer anders. Ik heb een toolbox aan “practices” en ik ben voorbereid, zodat we tijdens de afspraak kunnen flowen en doen wat op dat moment nodig is. Per sessie en per stel is het daardoor elke keer anders wat jullie gaan doen.

De oefeningen die we gaan doen komen onder andere uit de tantra, polarity, communicatie, bodywork, breathwork, sexual practices en energywork. We werken met elkaar maar ook met de connectie met onszelf. Ook wordt er tijdens de sessies gepraat over thema’s en behoeften gerelateerd aan jullie relatie en intimiteit.

Een paar voorbeelden van oefeningen: eyegazing, touch practices, polarity, spelen met masculine en feminine energy, aanraking geven en ontvangen, woorden, veilige communicatie tools, grenzen, consent, desire vs demand, overgave, verschillende talen van liefde, verbinden met je hart open en zoveel meer….

KLIK HIER VOOR VEELGESTELDE VRAGEN

Huiswerk
Aan het einde van de sessie bespreken we wat jullie na de sessie, thuis, samen kunnen doen.
Niks moet, het mag en is aan jullie om te doen wat goed voelt.

Na de sessies ben ik tussendoor 24/5 bereikbaar om al jullie vragen te beantwoorden en ik hoor ik graag wat jullie ervaringen thuis zijn.

Let op, ik ben geen relatietherapeut. Ben je op zoek naar 100% praat therapie, dan raad ik je aan om even verder te zoeken.

Regelmatig adviseer ik om losse individuele sessies toe te voegen aan het Couples Traject. Tijdens deze extra 1:1 sessies werken we aan individuele thema’s en uitdagingen welke de intimiteit in de relatie beïnvloeden. Deze losse extra 1:1 sessies zitten niet in het Couples Traject inbegrepen.

KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN