Wil jij meer in contact komen met jouw lichaam, jouw gevoelens en jouw binnenwereld?

Een Bodywork Touch & Awareness sessie kan je helpen meer te ontspannen, ondersteuning bieden bij het loslaten van mentale en/of fysieke spanning, meer levendigheid te voelen, de bloedcirculatie te verbeteren, het bewustzijn te verruimen en tot nieuwe inzichten te komen. De sessies ondersteunen je om terug in verbinding te komen met jouw lijf, emoties en innerlijke waarheid.

In de Bodywork Touch & Awareness sessies werken we voornamelijk op de massagetafel.
In deze vorm van Bodywork gebruik ik een combinatie van aanraking en woorden.

Massage Ontspanning Stress Burn-out Breathwork Traumaverwerking lichaamswerk overspannen depressief Berkel en Rodenrijs Rotterdam Den Haag

Tijdens de sessie begeleid ik je tijdens jouw individuele proces en ik ondersteun je in een veilige, onderzoekende en open setting om bijvoorbeeld diep(er) te kunnen ontspannen, spanning los te laten en bewustwording te creëren over wat er in jouw lichaam speelt op dat moment.

Door te werken met een “luisterende en accepterende” aanraking help ik je om meer in connectie te komen met jouw lichaam. Je hebt tijdens de sessie alle tijd en ruimte om in contact te komen met de (spier)spanning in jouw lijf en deze te doorvoelen.
De aanraking kan een subtiele herinnering voor je zijn dat je meer potentie en ruimte hebt om te ontspannen. Als je ontspannen bent, kan je dieper ademhalen.

Op een veilige, intuïtieve en onderzoekende manier creëer ik ruimte voor jou, waarin alles wat op dat moment in jouw lichaam aanwezig is welkom is.

Bodywork is “processwork”.
Dat betekent dat er zowel tijdens de sessies, maar ook na de sessies iets bij jou kan gebeuren. In de dagen of weken na een sessie, verwerken jouw body & mind jouw ervaring. Dit is onderdeel van jouw proces.
Na meerdere sessies kan er meer ruimte in jou ontstaan om diepere lagen te bereiken of tot nieuwe inzichten te komen.
Ook het hormoon oxytocine komt in jouw lichaam sneller vrij na meerdere sessies.

Gemiddeld adviseer ik tussen de 4-6 sessies, met minimaal 14 dagen tussen de afspraken in. Deze tussenliggende periode is belangrijk voor jouw integratie en verwerking.

Klik hier als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

Bodywork Touch & Awareness Stress Massage Onstpanning Breathwork Burn-out Therapie Behandeling lichaamswerk Berkel en Rodenrijs Rotterdam Den Haag