Saskia is de oprichtster van The Bodywork Studio.
Ondernemer, moeder van drie jongens, geboren en getogen in Den Haag en inmiddels woonachtig in Berkel & Rodenrijs.

Saskia Bodyworker Berkel en Rodenrijs Rotterdam Den Haag Bodywork Touch & Awareness Massage Relax Stress Burnout Breathwork
Saskia Steysiger

“Drie jaar geleden ben ik gestart met mijn eerste jaar van de opleiding ‘Touch & Awareness Bodywork Foundation Training’. Aansluitend heb ik het tweede opleidingsjaar ‘Intermediate’ gevolgd, opgevolgd door cursussen waarbij ik mijn kennis en ervaring heb kunnen verdiepen en verbreden.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over de connectie tussen lichaam en geest, trauma’s in relatie tot het lichaam, ontspanning, ademhaling, de kracht van aanraking en woorden en ‘holding space’ voor anderen.

Dit alles kunnen toepassen door het geven van Touch & Awareness Bodywork sessies vind ik geweldig en bevestigt voor mij keer op keer dat ik op het juiste pad zit. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag en kan begeleiden in hun proces om dichter bij zichzelf te komen, om diep(er) te kunnen ontspannen, spanning los te laten en bewustwording te creëren over wat er in hen speelt op dat moment.

Ik ervaar hierin een groeiproces in mijzelf en voel dat ik samen met mijn cliënten een veilige setting kan creëren waarin alles welkom is en alles er mag zijn zoals het is.”

Neem contact met mij op als je vragen hebt of een afspraak wilt inboeken.